Akıllı Telefonlar

Nokia 2 cep telefonu tek şarjla iki gün pil ömrü sunuyor

Yeni Nokia 2 akıllı cep telefonu 4100 mAh pili ile pil ömrü sınırlamasını ve sürekli şarj problemini ortadan kaldırıyor. Bu etkileyici iki günlük pil ömrü, performanstan ödün verilmeden kullanım imkânı tanıyor. Qualcomm Snapdragon mobil platform, 5 inç yüksek kaliteli ekran, saf, güvenli ve güncel Android deneyimi ile Nokia 2 cep telefonu tüm gün boyunca güven veren teknolojiyi sunuyor.

İnce çerçevesi, tek parça alüminyumdan hassasiyetle işlenmiş gövdesi, Corning Gorilla camı ve arkada şekillendirilmiş polikarbon ile tamamlanmış. Birinci sınıf materyaller ve ince düşünülmüş, ergonomik tasarım, şık olduğu kadar kullanışlı da olan eşsiz bir model yaratmak üzere bir araya gelerek ekonomik, uzun ömürlü bir akıllı telefon deneyimini yaşamanız için sizi özgür bırakıyor.

Yüksek kapasiteli 4100 mAh pil ile sağlanan pil ömrünün yanı sıra 5 inç LTPS LCD HD ekran da parlak ve keskin bir görüntüleme deneyimi sunarken daha az güç tüketiyor. Nokia 2, pil bitecek diye endişe etmeden HD videolardan ve keskin, net fotoğraflardan favori şarkılara, sosyal medya ve web gezintilerine kadar uzanan kesintisiz bir eğlence özgürlüğü veriyor.

Akıllı sahne tespiti ve otomatik odaklanma sunan 8MP arka kamera ile Nokia 2, her seferinde harika kareler çekmeyi sağlıyor. 5MP ön kamerayı kullanarak da anı her açıdan yakalamak mümkün. Özel bellek kartı yuvası ve Google Photos’a sınırsız fotoğraf/video yükleme olanağı ile her zaman anılar için ihtiyaç duyulan ekstra kapasite kullanıcılara sunuluyor.

Nokia 2 akıllı cep telefonu Türkiye’de Ocak ayında 849 TL’lik perakende fiyatıyla, kurşun-siyah, kurşun-beyaz ve bakır-siyah renklerinde satışa sunulacak.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir