Televizyonlar

Samsung The Wall dünyanın ilk modüler 146-inç MicroLED TV’si

Samsung Electronics CES kapsamındaki İlk Bakış etkinliğinde dünyanın ilk tüketici tipi 146-inç modüler MicroLED TV modeli olan “The Wall”u tanıttı.

Samsung’un ekran teknolojisindeki son yeniliklerle birlikte gelen modüler, kendinden ışık yayan MicroLED 146-inç TV, televizyonun bir yandan üstün izleme deneyimi sağlarken bir yandan da merkezi bağlantılı smart hub yaklaşımıyla günlük yaşamı zenginleştiren bir imkâna nasıl evrildiğini gösteriyor.

İlk Modüler MicroLED TV Samsung The Wall
Samsung’un MicroLED teknolojili ilk modüler televizyonu olan 146-inçlik “The Wall” modeli boyut, çözünürlük veya biçim ayırt etmeksizin, inanılmaz kesinlikte bir görüntü kalitesi sunuyor. Yeni TV mevcut LEDlerden çok daha küçük ölçekli ve her biri kendi kendilerine ışık kaynağı olarak hareket eden mikron ölçeğindeki (µm) LEDler ile kendinden ışık yayıyor.

The Wall modelinde kullanılan MicroLED teknolojisi renk filtresi veya arka aydınlatma kullanımını ortadan kaldırmasına rağmen izleyiciye ulaşılmış en yüksek kalitede seyir deneyimini sunuyor. Ayrıca, MicroLED ekran teknolojisi, ışık kaynağının kullanım ömrünü uzatıp güç tüketimini azaltırken, dayanıklılığı ve verimliliği zirveye çıkararak geleceğin ekran teknolojisinin standartlarını da yeniden belirliyor.

Modül bazlı, çerçevesiz tasarımıyla “The Wall,” tüketicilerin televizyonlarının ekran boyutunu ve şeklini performanstan en küçük ödün vermeden, kendi ihtiyaçlarına göre nasıl kişiselleştirebileceklerinin de bir örneğini sunuyor. Ekran, birden fazla kullanıma ayrılmış duvardan-duvara bir ekran oluşturmak gibi farklı amaçlara hizmet edebiliyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 8

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir