Monitörler

Yeni nesil LG monitörler

LG, önümüzdeki günlerde düzenlenecek CES 2018’de Nano IPS teknolojisi sayesinde renk çoğaltma yeteneklerini bir üst seviyeye taşıyan popüler monitör ailesinin en yeni üyelerini tanıtacak.

Nano IPS ile daha yoğun renkler
Yeni 32 inçlik UHD 4K monitör 32UK950, LG’nin gelişmiş Nano IPS teknolojisine yer verdiği ilk ürün olarak öne çıkıyor. Nano IPS teknolojisi, daha fazla ışığı tutmak için LED ekrana nanometre boyutlu parçacıkların uygulanmasını sağlıyor.

Bu özellik, ekrandaki renklerin yoğunluğunu ve saflığını daha canlı bir görüntüleme deneyimi için büyük ölçüde geliştiriyor. Monitör, DCI-P3 renk spektrumunun yüzde 98’ini görüntüleme imkanı sunuyor.

Çift 4K monitör desteği
LG’nin CES 2018’te tanıtacağı bir diğer model olan 32UK950 ise, 4K zincirleme bağlantı özelliğini destekleyip, aynı anda iki adet 4K monitörün kurulumuna izin veren Thunderbolt 3 yerleştirme ekranına sahip.

Thunderbolt notebook ile, Macbook Pro’da olduğu gibi tek bir aktif Thunderbolt kablo üzerinden bağlantı kurabilen monitör, şarj cihazı ya da USB kabloya ihtiyaç duymuyor.

Gerçek üstü boyutlarda görüş açısı
CES 2018’in en dikkat çekici öğeleri arasında yer alan LG 34 inç UltraWide monitör (34WK95U) tüketicilere, geniş bir yelpazeye sahip hassas renk skalası ve 5K çözünürlükte (5120 x 2160 piksel) gerçeküstü boyutlarda görüş açısı sunuyor.

LG’nin ilk 21:9 5K UltraWide monitörü sunduğu performansı, yüksek oranda geniş manzara ve göz alıcı renklerle beraber maksimum seviyeye yükseltiyor. 5K görüntüleme deneyimi, video editörleri, fotoğrafçılar, yazılım ve uygulama geliştiricileri gibi birden fazla iş ile uğraşmak zorunda olan tüketiciler için oldukça ideal bir çözüm olarak öne çıkıyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 5

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir