Monitörler

Laptop, telefon ve tabletleriniz için ultra ince harici ekran

Dizüstü bilgisayar, akıllı telefon ve tabletlerimizin özellikleri her gün daha ileri seviyeye ulaşırken insanın beklentileri de sürekli artmaya devam ediyor. Daha hızlı işlemci, daha fazla depolama kapasitesi derken şimdi de daha fazla ekran: BladeX kullanıcılara teknoloji cihazlarının ekranlarına ek ultra ince ikinci bir ekran bağlama kolaylığı getiriyor.

Dünyanın taşınabilir en ince ekranı olma iddiası ile gelen BladeX ve BladeX Pro dokunmatik ekran monitör modellerinin tasarım, prototip geliştirme ve test aşamaları bir seneden fazla bir süreden bu yana devam ediyor.

Dizüstü bilgisayarlar, akıllı telefonlar, tabletler ve oyun konsolları ile birlikte kullanılacak olan BladeX dokunmatik ekranlar USB-C veya HDMI üzerinden bu cihazlara kolaylıkla bağlanabiliyor. BladeX ekranlar yatay olduğu gibi dikey olarak da kullanılabiliyor.

Sadecxe 4.5 mm inceliğinde olan BladeX harici ekran standında ayrıca stereo hoparlör, batarya, tüm bağlantı yuvaları bir kulaklık girişi, iki adet Micro-USB yuvası ile bir HDMI ve iki adet USB-C girişi bulunuyor. Stand kısmı ile birlikte katlandığında sadece 9 mm inceliğine sahip olan 15.6 inç büyüklüğündeki BladeX harici ekranın ağırlığı da ise 860 gram.

İkinci destek ekran olarak kullanılan modeller özellikler olarak birbirinin aynı olmakla beraber BladeX modeli 1080p (1,920 x 1,080 FHD dokunmatik ekrana ve BladeX Pro modeli de 4K (3,840 x 2,160 4K UHD dokunmatik olmayan ekrana sahipler. Her iki harici ekran modelinin ekim ayına doğru tüketicilerin beğenisine sunulması planlanıyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 5

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir