Aksesuvarlar

Cep telefonundan kurtaran lamba

Günün keşmekeşi içerisinde yoğun cep telefonu kullananlar en azından akşamları ve geceleri buna bir ara vererek rahat etmek isterler. Ancak bu durumun oldukça irade gerektirdiği de bir gerçek. Tranquillo masa lambası ilginç tasarımı sayesinde cep telefonu sahiplerinin en azından geceleri cihazlarından uzak kalmalarına yardımcı oluyor.

Cep telefonundan kurtaran lamba

Tranquillo masa lambasını çalıştırarak bulunduğunuz ortamı aydınlatmak istiyorsanız cep telefonunuzu lambanı yuvasına yerleştirmek zorundasınız. İşlem elbette bununla bitmiyor. Çalan cep telefonunun kullanıcıyı rahatsız etmemesi için de, lambanın yuvasına koyulan cep telefonu otomatik olarak “Rahatsız Etme” moduna geçiyor.

Tranquillo masa lambası

Böylelikle cep telefonu sahiplerinin işlerine odaklanmaları ve dikkatlerinin dağılmaması amaçlanıyor. Masa lambasının ampül kısmı ayrı olarak ortam aydınlatmasında serbest olarak da kullanılabiliyor.

Tranquillo masa lambasının aydınlatma tonunu ve rengini cep telefonu üzerinden bir uygulama aracılığıyla kontrol etmek de olanaklı.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir