Aksesuvarlar

Acer eğimli monitör

Acer NVIDIA G-SYNC teknolojisine sahip dünyanın ilk eğimli monitörünü tanıttı. Dünyanın ilk 34 inç eğimli 21:9 ultra-geniş monitörü olan Acer XR341CKA DTS ses sistemi, 2x7W hoparlörler, fütürist alüminyum ayağının yanı sıra çerçevesiz tasarımı ve ortam aydınlatma seçenekleri şık ve heyecan verici bir eğlence deneyimi sunuyor.

Acer eğimli monitörAcer XR341CKA eğimli monitör
Acer XR341CKA oyunlar ve eğlencelerde daha geniş bir görüntüleme ile sarmal bir deneyim sunan eğimli bir 21:9 ultra geniş QHD (3440 x 1440) çözünürlüklü IPS ekran paneli ve 178 derece görüntüleme açısına sahip.

Eğimli ekran
Eğimli ekran, ekranın her köşesini müşterinin gözlerinden aynı uzaklığa getirerek muntazam bir görüntüleme deneyimi sunuyor. Aynı zamanda, aynı boyuttaki bir düz ekranla karşılaştırıldığında daha geniş bir görüntüleme alanı ve arttırılmış çevresel görüşle daha sarmal bir deneyim sergiliyor.

eğimli monitörÇerçevesiz tasarımı sayesinde daha da zengin bir oyun deneyimi için çoklu bir monitör kurulumunda yapılandırılabilen Acer eğimli monitör ile oyuncular 6 eksenli renk ayarlaması, yenileme oranının ekranda görüntülenmesi ve üç farklı nişan noktası seçeneği dahil olmak üzere ince ayarlar yapabiliyorlar.

Acer XR341CKA eğimli monitör DisplayPort ve HDMI girişlerini destekliyor ve akıllı telefonların ve diğer cihazların yüksek hızda şarj edilebilmelerini sağlayan dahili USB 3.0 bağlantı noktası barındırıyor.

Acer eğimli monitör fiyatı
Acer XR341CKA eğimli monitör Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’da Haziran ayından itibaren 1,399 euro başlangıç fiyatıyla temin edilebilecek.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir