Telefon Uygulamaları

Panik Butonu uygulaması

Panik Butonu uygulaması

Pronet’in, akıllı telefonlarla hayata geçirdiği Panik Butonu uygulaması ile kullanıcılar acil durumlarda yakınlarından yardım isteyebiliyor.

Pronet Panik Butonu uygulaması
Pronet’in Panik Butonu uygulamasını kullanmak için acil durumlarda ulaşılmasını istenen iki kişinin iletişim bilgilerini ilgili alanlara eklemek yeterli. Sonrasında oluşabilecek herhangi bir panik durumunda, uygulamayı açıp ekrandaki ‘Panik’ butonuna dokunulduğunda uygulama o an kişinin bulunduğu konumu tespit ederek, bilgileri adres ve koordinat olarak önceden sisteme girişte belirlenen iki kişiye otomatik olarak SMS ile gönderiyor.

Panik Butonu uygulaması abone hizmetleri
Pronet aboneleri ise, acil bir durumda Panik butonuna bastıkları anda, önceden belirledikleri 2 kişiye SMS ile lokasyon bilgileri gönderiliyor. Aynı zamanda Pronet Alarm ve Çağrı Merkezi tarafından, bu kişilere abonenin yardıma ihtiyaç duyduğu bilgisi de veriliyor. Kullanıcının yakınları bilgilendirilirken, panik butonuna basıldığı anda kişinin telefonundan Pronet Alarm Merkezi otomatik olarak aranıyor. Kısa süre içinde çağrıya cevap veren Pronet müşteri temsilcileri, kişinin lokasyonunu doğruladıktan sonra, talep etmesi durumunda bulunduğunu konuma görevlileri de yönlendirebiliyor.

Tüm kullanıcılara ücretsiz sunulan uygulama Apple App Store ve Google Play’den kolayca indirilebiliyor. Pronet’in Panik Butonu uygulaması çok yakında yeni arayüzü ile kullanıcıların hizmetine sunulacak.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 20

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir