Tabletler

Lenovo Yoga Tablet 2 Pro projektörlü tablet

Lenovo Yoga Tablet 2 Pro

Daha önceki 18 saatlik pil ömrüne sahip tabletleriyle dikkat çeken Lenovo dünyanın tek projektörlü tableti Yoga Tablet 2 Pro’yu duyurdu. Lenovo’nun yeni projektörlü tableti Yoga Tablet 2 Pro ile mutfak duvarına asacağınız tabletinizden tarifini takip ettiğiniz yemeği pişirin ya da battaniyenin altına girip projektörle yansıttığınız filmi izlemenin keyfini yaşayın.

Yoga Tablet 2 Pro

Projektörlü ilk tablet Lenovo Yoga Tablet 2 Pro
13 inçlik ekranı ile dikkat çeken Lenovo Yoga Tablet 2 Pro tablet QHD görüntü kalitesiyle gerçeğe yakın bir görsel deneyim sunuyor. Görüntüyü istediğiniz alana 50 inç’e kadar yansıtabilen Pico projektörü ile tabletten film izleme keyfine bambaşka bir boyut katan Yoga Tablet 2 Pro aynı zamanda dünyada subwoofer eklenen ilk tablet olma özelliği de taşıyor.

Lenovo projektörlü tablet

Yoga Tablet 2 Pro ile evde sinema keyfi
Projektörü sayesinde duvarlarınızı dev ekran haline getirip odanızı, size özel bir sinema salonuna çevirebileceğiniz Yoga Tablet 2 Pro sayesinde en sevdiğiniz filmleri yatağınızdan çıkmadan izleyebilirsiniz.

Ayakçığında bulunan asma deliği sayesinde ekstra ekipmana gerek duymadan askı (hang) modunda kullanılabilen tek tablet olan Yoga Tablet 2 Pro ile yemek tariflerinizi, tabletinize elinizi değdirmeden okuyabilir, videoları izleyebilirsiniz.

Lenovo Yoga Tablet 2 Pro fiyatı
15 saatlik pil ömrüne sahip olan Lenovo Yoga Tablet 2 Pro 1.699 TL fiyatla satışa sunuluyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 22

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir