Fotoğraf Makineleri

Canon EOS M3 aynasız dijital fotoğraf makinesi

Canon EOS M3Canon’un yeni duyurduğu modellerden değiştirilebilir objektifli EOS M3 aynasız fotoğraf makinesi 24.2 megapiksel APS-C CMOS görüntü sensörüne ve DIGIC 6 işlemciye sahip.

EOS M3 özellikleri
Görüntü sensöründe faz tespitli piksel yapısına yer verilen Canon EOS M3 aynasız dijital fotoğraf makinesi 49 noktaya Hibrit CMOS AF III otomatik netleme sistemi ile odaklamada son derece seri ve hızlı bir cihaz. Canon’un iddiasına göre M3 modeli daha önceki EOS M modeline kıyasla altı kat daha hızlı netleme yapabiliyor.

EOS M3EOS M3 fotoğraf makinesi saniyede 4.2 kare çekim hızı ile toplamda 1000 JPEG ve 5 RAW formatta görüntü kaydedebiliyor. Canon EOS M3’ün istendiğinde 25.600’e yükseltilebilen ISO 100 – 12.800 ışık değerleri sayesinde en aydınlıktan en loşa kadar her türlü ışıklandırma koşulunda rahatlıkla çekim yapabiliyor.

Full HD video kayıt
Canon EOS M3 fotoğrafın yanı sıra Full HD 1080ğ video kayıt da yapabiliyor. Full HD videolar 30 / 25 / 24 kare/sn seçenekleriyle gerçekleştirilebiliyor. Manuel Movie seçeneği diyafram, çekim hızı ve ISO kontrolüne imkan tanırken Touch AF özelliği dokunmatik monitör üzerinden netlemeyi dilediğiniz gibi gerçekleştirmenizi sağlıyor.

Canon EOS M3 fiyatı
Wi-Fi ve NFC kablosuz bağlantı özellikleriyle fotoğraf ve video paylaşımını son derece kolay hale getiren Canon EOS M3 nisan ayından itibaren Asya ve Avrupa ülkelerinde satışa sunuluyor. 18-55mm kit objektifi le birlikte Canon EOS M3 satış fiyatı 915 USD civarında olacak.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 23

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir