Aksesuvarlar

SanDisk’ten Android cihazlara özel USB bellek

SanDisk Ultra Dual USB bellek

Ultra Dual USB Drive 2.0 modelinin üzerinden neredeyse bir seneye yakın bir süre geçen SanDisk Android cihazlar için tasarladığı Ultra Dual USB Drive 3.0 USB beleği tanıttı.

SanDisk’in yei USB belleğinde microUSB 2.0 portunun yanı sıra daha hızlı dosya transferi için USB 3.0 desteği dikkat çekiyor. 16GB, 32GB ve 64GB veri depolama kapasitelerinde piyasaya sunulan SanDisk Ultra Dual USB Drive 3.0 bellek USB-OTG desteğine sahip olan tüm Android işletim sistemli cihazlarla uyumlu olarak kullanılabiliyor.

Ultra Dual USB Drive 3.0

SanDisk’in Android USB belleği USB 3.0 desteği aracılığıyla saniyede 130 MB veri aktarma performansı ile belgeleri çok daha hızlı aktarabilecek.  SanDisk Ultra Dual USB belekte Google Play üzerinden ücretsiz olarak indirilebilen Memory Zone uygulaması kullanılmış.

SanDisk Ultra Dual USB bellek fiyatı
16GB, 32GB ve 64GB veri depolama kapasitelerinde piyasaya sunulan SanDisk Ultra Dual USB Drive 3.0 bellek modelleri 22.99 USD ile 64.99 USD fiyat aralığında satılacak.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir