Cep Telefonları

Sony Dünya Fotoğrafçılık Ödülleri’ne mobil fotoğrafçılık kategorisi eklendi

Dünyanın en prestijli fotoğrafçılık ödüllerinden biri olan ve Dünya Fotoğraf Örgütü tarafından düzenlenen 2015 Sony Dünya Fotoğrafçılık Ödülleri’ne mobil fotoğrafçılık kategorisi eklendi.

Mobil Fotografçılık

Akıllı telefonlarda kullanılan yeni kamera teknolojileri sayesinde fotoğrafçılar, önemli anlarını her koşulda ve her yerde rahatça fotoğraflayabiliyor. 2015 Sony Dünya Fotoğrafçılık Ödülleri kapsamında yer alacak yeni mobil fotoğrafçılık kategorisi de bu yeni yaratıcı özgürlüğe dikkat çekerek, mobil fotoğrafçılığın ve fotoğrafçıların bu sanata yaklaşımlarını yeniden tanımlamalarına katkıda bulunacak.

Mobil fotoğrafçılık kategorisinin birincisi üstün kamera özellikleri ve akıllı sosyal kamera uygulamalarıyla kullanıcılara birer profesyonel fotoğrafçı olma olanağı sağlayan Sony Xperia akıllı telefon ve tablet gibi ürünlerden oluşan Sony Mobile paketi kazanacak ve Londra’da düzenlenecek ödüllere katılma fırsatı yakalayacak.

2015 Sony Dünya Mobil Fotoğrafçılık Ödülleri
Bu senenin yarışma konusu olan “Hayatta ne ekersen onu biçersin” sözünden yola çıkarak, akıllı telefon sahipleri çektikleri en güzel anları 27 Ocak – 27 Şubat 2015 tarihleri arasında worldphoto.org adresine yükleyerek yarışmada yer alabilecek ve ödüllü bir fotoğrafçı olma şansı yakalayacak. Sony Dünya Fotoğraf Ödülleri jürisi tarafından belirlenecek 20 fotoğraf Dünya Fotoğraf Örgütünün internet sitesi www.worldphoto.org  adresinde yayınlanacak ve yarışmayı kazanan fotoğraf, 10-17 Mart 2015 tarihleri arasındaki halk oylaması ile belirlenecek.

Oylama ile seçilecek en iyi fotoğrafı çeken fotoğrafçı, 23 Nisan 2015 tarihinde Londra’da düzenlenecek Sony Dünya Fotoğrafçılık Ödülleri Töreni’ne katılma fırsatı yakalayacak. Kazanan fotoğrafçı ayrıca üstün kamera özellikleri ve akıllı sosyal kamera uygulamalarıyla kullanıcılara birer profesyonel fotoğrafçı olma olanağı sağlayan Sony Xperia akıllı telefon ve tablet gibi ürünlerden oluşan bir Sony Mobile paketi de kazanacak.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 18

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir