Cep Telefonları

Nokia Lumia 1520 Türkiye’de satışa sunuldu

Nokia Lumia 1520

6 inçlik 1080p Full HD ekranı ile Nokia Lumia 1520 sayesinde tablet ve telefon olarak iki ayrı cihaz taşımaya ihtiyaç duymayacaksınız. Nokia Lumia ailesinin büyük ekran özellikli üyelerinden olan Lumia 1520 ile Nokia Storyteller, görüntü düzenleme araçları ve 20 megapiksel PureView kamera sayesinde anılarınızı öyküleştirebilir, hiçbir detayı kaçırmazsınız.

Nokia Lumia 1520 ile dahili Microsoft Office ile Word, Excel ve PowerPoint dosyalarını orijinal biçimlendirmeyi kaybetmeden görüntüleyebilir ve düzenleyebilirsiniz. İsterseniz belgelerinizi SkyDrive’a kaydederek size uygun bir zamanda tekrar çalışabilirsiniz. Yüksek çözünürlüklü fotoğrafları yeniden çerçeveleyip kırpabilir, öykülerinizi farklılaştırabilirsiniz.

Nokia Lumia 1520 telefonun Nokia Rich Recording ve 4 dahili mikrofon özellikleri sayesinde üstün stereo kayıt değil, aynı zamanda kaydetmek istediğiniz ses için son derece geliştirilmiş ses netliği elde edersiniz.

Sarı, beyaz, siyah ve parlak kırmızı renklerde satışa sunulan Nokia Lumia 1520’nin kılıf hediyesiyle beraber tavsiye edilen perakende satış fiyatı KDV dahil 2.199 TL.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 18

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir