Projeksiyon Cihazları

LG HD MiniBeam dünyanın en küçük projeksiyon cihazı

LG Electronics’in bugüne kadarki en küçük HD projektörü LG HD Mini Beam, dahili güç kaynağı ve üstün görüntü kalitesiyle göz dolduruyor. Sadece 430 gr ağırlığındaki, oldukça kolay taşınabilir LG HD MiniBeam projektör sinema deneyimini her yere taşıyabilmenize olanak tanıyor.

LG HD MiniBeam projeksiyon cihazı

LG HD MiniBeam projeksiyon cihazı özellikleri
LG HD MiniBeamprojektör 100,000:1 kontrast oranı ve 300 ANSI lümen’lik parlaklık değerine sahip RGB LED ışık kaynağıyla birlikte 1280 x 720 piksellik HD çözünürlüğe sahip. LG’nin bu son derece küçük boyutlardaki projeksiyon cihazı 10 yıl boyunca günde 8 saat hiç durmadan seyretmeye denk gelen ortalama 30 bin saatlik kullanım ömrüyle öne çıkıyor.

LG HD MiniBeam fiyatı
Latin Amerika, Kuzey Amerika, Asya ve Ortadoğu başta olmak üzere Türkiye ve tüm dünyada kullanıcıların beğenisine sunulan LG HD MiniBeam projektörün satış fiyatı 1.099 TL.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 4

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir