Aksesuvarlar

Kuzzum çocuk takip sistemi

Deneyimli iki Türk mühendisi tarafından kurulan Kuzzum Çocuk Takip Sistemi, son teknolojileri kullanarak anne ve babaların çocuklarını takip etmelerini sağlıyor.

Kuzzum çocuk takip sistemi

Kuzzum Çocuk Takip Sistemi, çocuğunuzla konuşmanızı ve onun nerede olduğunu görmenizi sağlayan dünyanın en küçük GPS takip sistemi. Çocuklara özel tasarlanan ve yaklaşık 50 saatlik pil ömrüne sahip Kuzzum Çocuk Takip Cihazı, GPS uyduları yardımıyla çocuğunuzun nerede olduğunu sürekli olarak size bildiriyor. Çocuğunuzu bilgisayarınız, iPhone’unuz veya Android telefonunuz yardımıyla Kuzzum uygulamaları üzerinde izleyebiliyorsunuz.

Kuzzum çocuk takip sistemi fiyatı
Anne babalar Telefonla Konuşma, Konum Takibi, Acil Durum ve Güvenli Bölge özelliklerine sahip olan Kuzzum çocuk takip sistemine 399 TL + KDV satış fiyatı ve 9 ay taksit seçeneği ile sahip olabiliyorlar.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir