Akıllı Telefonlar

Vestel Venus akıllı telefon

Türk mühendisleri tarafından tasarlanarak Vestel City’de üretilen Venus akıllı telefon kullanıcı dostu tasarımı ile yepyeni bir akıllı telefon deneyimi sunuyor.

Vestel Venus
Vestel Venus Android cep telefonu özellikleri
4G teknolojisini destekleyen Android 4.4 işletim sistemli Vestel Venus akıllı cep telefonu 1.2 GHz Qualcomm dört çekirdekli işlemcisi ile güçlü performans gerektiren uygulama ve oyunları çok daha hızlı kullanmanızı sağlıyor. Venus cep telefonunun 1 GB RAM belleği aynı anda birçok uygulamayı kullanma imkanı sunarken 16 GB dahili hafıza da çektiğiniz tüm fotoğrafları ve videoları rahatlıkla depolamayı sağlıyor.

Vestel Venus akıllı telefon
720 x 1280 HD çözünürlüklü IPS ekranı ile ayrıntılı grafikleri ve karmaşık görsel efektleri rahatlıkla görüntüleyen Vestel Venus Android cep telefonunda 13 MP arka ve 2 MP ön kamera bulunuyor.

Vestel Venus cep telefonu
Vestel Venus cep telefonu ile 10GB Vestel Cloud depolama alanı bedava
Ayrıca telefonseverler Vestel Cloud sayesinde fotoğraflarını, videolarını, müziklerini ve belgelerini yedekleyebiliyorlar. Vestel Venus akıllı cep telefonu satın alan kullanıcılar Vestel Cloud’da 10 GB’lık depolama alanına ücretsiz sahip olabiliyorlar.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir