Akıllı Telefonlar

İkinci dalga Android One akıllı telefonlar geliyor

Google’ın ilk seri Android One cep telefonları eylül ayı içerisinde Hindistan’da üç farklı model ile – Karbonn Sparkle V, Spice Android One Dream UNO Mi-498 ve Micromax Canvas A1 – duyurulmuştu. Akıllı telefon tedarikçileri yakasında aralık ayı içerisinde yeni bir Android One cep telefonu serisinin geleceği yönünde konuşulduğu öğrenildi.

Android One
Hindistan’ın en büyük haber ajansının PTI (Press Trust of India) bildirdiğine göre, tedarikçi firmalardan Karbonn ikinci seri Android One akıllı cep telefonu modellerini aralık ayı sonlarına doğru tanıtacak. Spice’ın ikinci dalga Android One cep telefonunun da 2015 yılı ilk çeyreğinde gelmesi bekleniyor. Bir diğer tedarikçi firma olan Intex’in de önümüzdeki sene ocak ayı başlarında ilk Android One cep telefonu serisini duyuracağı söyleniyor.

Lava ve Xolo’nun yanı sıra HTC, Lenovo, Asus, Acer, Alcatel ve Panasonic gibi önde gelen akıllı telefon markalarının da Android One projesinde kendi modellerini üretecekleri belirtiliyor. Ancak bu firmaların akıllı telefonlarının karşımıza ne zaman çıkacaklarına henüz dair herhangi bir detay yok.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir