Aksesuvarlar

Toshiba Canvio AeroMobile kablosuz SSD

IFA 2014 Fuarı, Berlin, Almanya – Cep boyutundaki Toshiba Canvio AeroMobile kablosuz SSD kablosuz işlevsellik ile yüksek hızlı USB 3.0 girişini entegre ederek değerli verilerinizi nerede olursanız olun tek bir seferde sekiz adet cihaza kadar sorunsuzca aktarabilmenize imkan tanıyor.

Toshiba Canvio AeroMobile SSDAçık altın rengindeki Toshiba Canvio AeroMobile kablosuz SSD akıllı telefon, notebook, tablet ve PC cihazlarınız için son derece gerekli merkezi depolama noktası olarak kullanılabiliyor. 128GB depolama alanı sunan Canvio AeroMobile kablosuz SSD dahili SD kart girişi ile hafızayı genişletirken tatil fotoğraflarınız, aile videolarınız ve kişisel verileriniz için yedekleme çözümü yaratıyor ve 8 saate kadar batarya ömrü kesintisiz video streaming sağlıyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir