Akıllı Telefonlar

Prestigio Grace

Prestigio’nun şimdiye kadar ürettiği en ince telefon olma özelliğini taşıyacak olan Prestigio Grace cep telefonu sadece 5.5 mm kalınlığı, son derece şık tasarımı, Full HD çözünürlükte 5 inç boyutunda Super AMOLED ekranı ve Gorilla Glass 3 koruması ile öne çıkıyor.

Prestigio Grace cep telefonu
Prestigio Grace özellikleri
Metal ve camın etkileyici uyumunu yansıtacak olan Prestigio Grace’de 1.7 GHz hızında 8 çekirdekli Cortex A7 işlemci ve 2 GB bellek bulunacak. İşletim sistemi olarak Android 4.4 KitKat ile gelecek olan Prestigio Grace’in 13 megapiksel arka kamerası ve 5 megapiksel ön kamerası bulunacak. Kullanıcılar Full HD çözünürlükte video da çekebilecek.

Prestigio Grace Cep telefonu
Prestigio Grace Android cep telefonu
Prestigio’nun yeni geliştirdiği Lock Screen MultiStart (Kilit Ekranı Çoklu Başlangıç) özelliği de ilk kez Grace ile kullanıcıların beğenisine sunulacak. Kolayca kişiselleştirilebilen bu fonksiyon sayesinde telefonun en önemli özelliklerine hızlı bir şekilde erişmek mümkün olacak. Yeni kilit ekranında haber akışları ve sosyal medya güncellemeleri izlenebilecek. Kilit ekranındaki widget’larla çoklu ortam dosyaları ile ilgili uygulamalara hızlıca erişilebilecek. Prestigio Grace bu yıl Ağustos ayında raflarda olacak.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir