Akıllı Telefonlar

Sony Xperia M2

Xperia ailesine yeni katılan Sony Xperia M2, sınıfının en iyi akıllı telefon kamerasına ve en geniş qHD ekranına sahip en ince 4G akıllı telefon kategorisinde yerini alıyor. Hem tek hem de çift SIM kart seçenekleri ile kullanıcılarıyla buluşan Sony Xperia M2 akıllı telefonda yer alan OmniBalance tasarımı, ultra hız işlemci ve geniş qHD ekran cihazın öne çıkan özellikleri.

Sony Xperia M2 akıllı telefon
Sony Xperia M2 akıllı telefon özellikleri
Sony’nin ekran ve kamera teknolojilerindeki uzmanlığını kullanılarak geliştirilen sınıfının en geniş 4.8 inç qHD ekranı üzerinde Sony Xperia M2 ile eğlencenin keyfini sürebilirsiniz. Kendi sınıfında dünyanın en ince 4G akıllı telefonu olan Sony Xperia M2, ultra hızlı Qualcomm Snapdragon 400 işlemciyi 1,2 GHz dört çekirdekli CPU ve 4G LTE bir araya getirerek, hızlı performans sunuyor. Ayrıca içinde STAMINA Mode 3.0 ile 2300mAh batarya yer alıyor.

Sony Xperia M2
Çift SIM kart özellikli Xperia M2
Sony Xperia M2 akıllı cep telefonu tek ya da çift SIM kart olarak iki versiyon ile satışa sunuluyor. Sony Xperia M2’nin Çift SIM kart versiyonunda, her iki SIM kart için ayrı ayrı telefon çalma sesi ayarlayabilir ve herhangi bir arama yapmadan ya da SMS göndermeden önce iki kart arasında kolayca geçiş yapılabiliyor.

Sony Xperia M2 fiyatı
İnce ve hafif Sony Xperia M2, siyah, beyaz ve mor olmak üzere üç farklı renk seçeneğiyle farklı tarzlara hitap ediyor. Sony Xperia M2’nin fiyatı ise 999 TL.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir