Aksesuvarlar

Sony dijital ses kayıt cihazları

Ses kayıt cihazları
Sony, yeni Dijital Ses Kayıt Cihazları ICD-PX440 ve ICD-PX240 ile ses kaydı yapmayı çok daha pratik hale getiriyor. Cihazlar, konferans ve toplantılarda, iş yerinde, okulda ya da başka herhangi bir yerde ses kaydetmek ve bilgisayara aktarmayı keyifli bir deneyime dönüştürüyor.

Sony’nin dijital ses kayıt cihazlarının iki yeni modeli, ses perdesinde hiçbir değişiklik olmaksızın çalma hızının 0,50 ila 2,00 kat aralığında artırılmasına imkân veren Çalma Hız Kontrolü gibi fonksiyonları ile rahat ve çok yönlü ses kaydı sunuyor. İster kişisel olarak not almak için kullanın, isterse iş veya sınıf ortamında, bu cihazlar düşüncelerinizin ve ihtiyaç duyduğunuz her türlü bilginin kaydını tutmanıza yardımcı oluyor.

Dijital ses kayıt cihazları

Profesyoneller için geliştirilen Sony ICD-PX440 djtial ses kayıt cihazı kolay taşınmasını sağlayan kompakt bir tasarıma sahip. Daha iyi kayıt için dahili stereo mikrofonu olan cihazın, PC’ye doğrudan USB çıkışından bağlantısı sayesinde dosya transferi de hiç olmadığı kadar kolaylaşıyor. Ayrıca, 96 saatlik uzun pil ömrü1 ile, kaydın ortasında cihazın pilinin biteceğinden endişelenmeye de gerek kalmıyor. ICD-PX440 aynı zamanda Memory Stick Micro veya microSD kart yuvası ile medya kartında saklama imkânı da sunuyor.

Kullanıcı dostu ön çapraz düğme düzeni ve Çalma Hız Kontrol fonksiyonunun yanı sıra, A-B Tekrarlama, Parça İşareti ve Akıllı Gürültü Engelleme özelliklerini de içinde barındırıyor. Bu özellikler, seçilen kısımları tekrar oynatmaya, kolay takip için ses dosyalarının belirli bölümlerine yer işareti eklenmesine ve her şeyi billur gibi net olarak duyabilmek için çalma sırasında arka plandaki gürültüleri azaltıyor.

Sony ICD-PX240 dijital ses kayıt cihazı ise bir önceki ICD-PX232 modelinin 2GB’lik kapasitesinden farklı olarak 4GB’lik gelişmiş kapasiteli. Kayıt cihazı daha hızlı açılma özelliği ve 32 saate kadar çıkabilen daha uzun pil ömrü de sunuyor. USB kablo üzerinden kişisel bilgisayarlara daha kolay bağlanabilen ve Çalma Hız Kontrolü fonksiyonu da bulunan kayıt cihazı, tüm profesyoneller, öğrenciler ve hatta şarkıcı adaylarının temel kayıtları için kullanışlı bir seçenek oluyor.

Sony ICD-PX240 Dijital Ses Kayıt Cihazı, Türkiye’de Nisan ayında piyasaya sunuluyor. Sony ICD-PX440 kayıt cihazı ise Mayıs ayından itibaren temin edilebilecek.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir