Tasarım Ürünler

Smartypan akıllı tava

Hem mutfakta yemek pişirmeyi seviyor ve hem de teknoloji meraklısıysanız Smartypan akıllı tava ilginizi çekebilir. Smartypan akıllı tava Bluetooth bağlantı aracılığıyla akıllı cep telefonları üzerinden kontrol edilebiliyor.

Smartypan akıllı tava

Henüz proje aşamasında olan Smartypan akıllı tava üç farklı sensör ve bilgisayar çipleri aracılığıyla ve Bluetooth bağlantı üzerinden akıllı cep telefonu uygulaması sayesinde kontrol edilebilen bir ürün olarak tasarlanmış.

Smartypan akıllı tava neler yapabiliyor?
Yemeğe katılan malzemelerin ağırlıklarını ve miktarlarını ölçebilen Smartypan akıllı tava sıcaklık ve nem gibi bir yemeğin iyi şekilde pişmesi için gerekli tüm etkenlerin cep telefonu uygulaması aracılığıyla kontrol edilebilmesini sağlıyor. Uygulama bunu ardından gerekli işlemleri basit komutlar haline getirip yemeğin ideal şekilde pişmesini sağlıyor.

Kullanıcılar yemek pişirirken akıllı tavanın Tarife Modu aracılığıyla önceden yüklenmiş olan binlerce tarife arasından seçim yapabiliyor ya da tavanın metrik sistemini kullanarak ince ayar yapabiliyorlar.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 22

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir