Aksesuvarlar

Samsung Gear S akıllı saat

Yeni Samsung Gear S akıllı saat 3G bağlantı ve giyilebilir teknoloji için optimize edilmiş özellikler içeren bir güncel akıllı giyilebilir teknoloji deneyimi sunuyor.

Samsung Gear S akıllı saatSamsung Gear S özellikleri
Zarif ve kavisli bir Super AMOLED ekran ile esnek bir kayıştan oluşan Samsung Gear S akıllı saat 3G bağlantısıyla yeni ve güçlü bir giyilebilir teknoloji deneyimi sunuyor.

Gear SKavisli Super AMOLED ekran
2 inç’lik kavisli Super AMOLED ekrana sahip olan Samsung Gear S, sohbet görünümü ve sıkıştırılmış font gibi özelliklerle, kullanıcıların tek bakışta mesajları ve bildirimleri okumalarına olanak tanıyor. Cihazın uyarlanabilir ekran seçenekleri ve değiştirilebilir kayışları ise kullanıcıların kendi tarzlarını yansıtmalarını sağlıyor.

Samsung Gear akıllı saatSamsung Gear S akıllı saat Bluetooth ve Wi-Fi’ya ek olarak, kullanıcıların 3G ile sosyal ağlardan, takvimlerden ve uygulamalardan gelen bildirimleri telefonlarından uzaktayken bile sorunsuz bir şekilde alabilmesini sağlıyor. Kullanıcılar Samsung Gear S sayesinde sorunsuz bir şekilde doğrudan arama yapabiliyor ve aranabiliyor ya da akıllı telefonlarından yönlendirilen aramalara yanıt verebiliyorlar.

Samsung Gear SGeliştirilmiş Samsung Gear S özellikleri ve uygulamaları
Samsung Gear S’in sağladığı Spritz ileri okuma teknolojisi ve Facebook’la önemli sosyal bildirimleri hemen görme ve yanıtlama yeteneği, kullanıcıların akıllı telefonlarını yanlarına almadan da koşmalarına olanak tanıyan Nike+ Running gibi uygulamaları ile de dikkat çekiyor. Samsung Gear S, aynı zamanda çoklu sensörleri, entegre GPS’i ve güçlü S Health özellikleriyle, kullanıcılara mükemmel bir sağlık ve fitness desteği de sağlıyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir