Tasarım Ürünler

Aksiyon kameraya dönüşebilen modüler drone

Eğer bir video kayıt tutkunu iseniz ve sürekli video kaydediyorsanız hem bir aksiyon kameraya ve hem de kameralı kayıt özellikli bir drone’a ihtiyacınız olacaktır.

Her iki fonksiyonu da sahip olan Eyedea Pitta drone iki farklı cihaz ihtiyacını ortadan kaldıran pratik bir ürün. Pitta drone aynı zamanda ev güvenlik kamerası oalrak da kullanılabiliyor.

Pitta drone aksiyon kamera olarak kullanıldığında bu modülü cihazın alt kısmına manyetik olarak monte etmeniz yeterli oluyor. Bu durumda cihazı elde kullanabilir ya da dilediğiniz bir yere monte edip sabitleyerek kullanabilirsiniz.

Eyedea Pitta drone 4K kalitesinde 30 kare/sn video kayıt özelliğinin yanı sıra 13 megapiksel çözünürlüklü dijital fotoğraflar da çekebiliyor. Cihazın bu çekilen görüntüleri kontrol etmek ve izlemek için bir ekranı olmamakla beraber, bu işlemler iOS / Android uygulama üzerinden kolaylıkla gerçekleştirilebiliyor.

15 dakika uçuş süresine sahip olan Eyedea Pitta drone hareketli bir hedefi takip edebilme ve kalkış noktasına otomatik olarak dönme özelliklerine de sahip.

Henüz bir Kickstarter kampanyası aşamasında proje olan Eyedea Pitta drone’a sahip olmak istiyorsanız 269 USD karşılığında ön ödeme ile üretim aşamasında bu cihazı elde edebilirsiniz.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 22

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir