Tasarım Ürünler

Çocuğunuz ile birlikte büyüyen akıllı giysiler

Her anne baba çocuklarına yeni giyecekler aldıklarında neredeyse ikinci yıkamadan sonra bu giysilerin artık küçüldüklerini fark etmenin nasıl bir duygu olduğunu bilir. Yeni bir tür giysi çocuklar büyüdükçe boyutlarını geliştirerek ebeveynleri bu sıkıntıdan kurtarmayı vaat ediyor.

4-36 ay arası çocuklarla birlikte büyüyen akıllı giysi
Petit Pli akıllı giysi 4 ile 36 aylık çocuk bedenlerine göre tasarlanmış. UK James Dyson Ödülünü de kazanmış olan Petit Pli akıllı giysi dayanıklılık ve pazarlama testlerinin ardından anne babaların beğenisine sunulacak.

Çocukların iki yaşına kadar yedi beden büyüdükleri gerçeğinden yola çıkan Petit Pli akıllı giysinin tasarımcısı Ryan Mario Yasin yeğenine satın aldığı giysileri hediye edene kadar yeğenine ufak gelmiş olmalarından hareket ederek bu çözümü bulmuş.

Yıkamaya, yağmura ve rüzgara dayanıklı olarak tasarlanan akıllı giysinin üretiminde kullanılan sentetik malzeme çekildiğinde incelmek yerine daha da sıkı hale gelme özelliğine sahip.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 22

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir