Tasarım Ürünler

Arazi tipi tekerlekli sandalye

Yaklaşık 9 milyon engellinin yaşadığı Türkiye’de 250 bin engelli de tekerlekli sandalyeye ihtiyaç duyuyor. Bu ihtiyaca cevap veren çeşitli türde tekerlekli sandalyeler mevcut. Zorlu koşullarda kullanılmak üzere tasarlanan Whill Model M arazi tipi tekerlekli sandalye yoluna çıkan engellere ve engebeli yüzeylere takılmadan kullanım sağlıyor.

Whill Model M arazi tipi tekerlekli sandalye

Whill Model M model sandalye her yöne hareket edebilme kabiliyetine sahip tekerlekleri ile önündeki engelleri ve rampaları kolaylıkla aşabiliyor. İlk bakışta hantal gibi görünen arazi tipi tekerlekli sandalye iç ve dış mekanlarda rahatlıkla kullanılan bir yapıya sahip.

Üç farklı hız modu bulunan Whill Model M arazi tipi tekerlekli sandalye ile birlikte kullanılmak üzere bir mobil uygulama hazırlığı da sürüyor. Bu uygulama sayesinde tekerlekli sandalye kullanan engelli kablosuz navigasyon özelliği ile çevresinde güvenle dilediği yere gidebilecek.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 22

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir