Dizüstü Bilgisayarlar

Acer Predator kavisli ekrana sahip oyun dizüstü bilgisayarı

Dünyanın kavisli ekrana sahip ilk dizüstü bilgisayarı olan Acer Predator 21 X aynı zamanda daha göz takip teknolojisine de sahip. Dünyanın ilk kavisli 21 inç IPS ekranına (2560 x 1080 piksel) sahip Acer Predator 21 X dizüstü bilgisayarı geniş görüntüleme açısıyla sarmal bir oyun deneyimi sağlıyor.

Acer Predator 21 X

Kavisli ekranlı oyun dizüstü bilgisayarı
7. Nesil Intel Core işlemcilere ve SLI’de iki NVIDIA GeForce GTX 1080 grafik kartına kadar sahip olabilen Predator 21 X dizüstü bilgisayar AAA oyun deneyimini üst seviyeye taşıyor. Kavisli ekran her senaryoda düzgün ve keskin bir oyun deneyimini garanti etmek için ayrıca NVIDIA G-SYNC teknolojisini barındırıyor.

Predator 21 X

Predator 21 X aynı zamanda gerçek bir kadim ses keyfi için SoundPound 4.2+ (4 hoparlör ve 2 subwoofer), 3 yönlü ses ve Dolby audio teknolojilerine sahip. Acer Predator 21 X aynı zamanda yoğun oyun oturumları sırasında performansın bozulmaması için aşırı sıcaklığı dışarı atmak amacıyla 3’ü ultra ince AeroBlade metal fan olan 5 sistem fanıyla gelişmiş bir soğutma mimarisi içeriyor.

Acer Predator 21 X dizüstü bilgisayar

Göz takip sistemi
Acer Predator 21 X sarmal oyun deneyimini bir üst seviyeye taşımak için, daha sezgisel ve doğal yeni bir yöntem olarak Tobii göz takip teknolojisine sahip. Dahili göz takip donanımı (kızılötesi sensörler ve yazılım) oyun dünyasında tümüyle yeni bir seviyenin kapılarını açıyor. Bilgisayar yazılım aracılığıyla oyuncunun gözlerini takip ederek yalnızca ekrandaki nesnelere bakılmasıyla nişan alma, düşmanları tanıma ve siper alma gibi yeni etkileşimleri hayata sokuyor. Göz takibi aynı zamanda oyundaki tehlikeli patika ve yolları gezerken muazzam bir görüş sağlayarak oyun deneyimini geliştiriyor.

Predator 21 X her tuş için kişiselleştirilebilir RGB arkadan aydınlatmaya sahip Cherry MX düğmeli tam boy bir klavyeye sahip. Kavisli tasarımının yanı sıra, Predator 21 X’in sayısal tuş takımı ters çevrilip hassas bir touchpade dönüşebilen ayrıca eşsiz bir tasarıma sahip. Acer Predator 21 X fiyatı hakkında henüz kesinleşmiş bir bilgi bulunmuyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 19

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir