Akıllı Telefonlar

Vodafone Smart 4 Max akıllı telefon

Vodafone Smart 4 MaxTürkiye’nin operatör markalı 6 inçlik ilk akıllı telefonu olan Vodafone Smart 4 Max tablet boyutunda dev ekranı, ince ve hafif tasarımla bir araya getiriyor.

2014’te de 4G’li ilk operatör markalı akıllı telefon Vodafone Smart 4 power’ı Türkiye’de üreten Vodafone’un yeni telefonu Vodafone Smart 4 Max  ultra ince, hafif ve şık tasarımını 6 inçlik dev ekranla ve uzun ömürlü pille buluşturuyor.

Smart 4 Max

6 inç ekranlı Smart 4 Max telefon özellikleri
Tablet standartlarında ekranı akıllı telefon boyutunda sunan ve 170 gram ağırlığıyla sınıfının en hafifleri arasında yer alan Vodafone Smart 4 Max akıllı telefon 7,9 milimetre inceliğinde gövdeye, Full HD videolar da çekebilen 13 megapiksel Sony Exmor sensörlü sahip arka kameraya, Android 4.4.2 KitKat işletim sistemine ve 4G bağlantı desteğine sahip.

Vodafone Smart 4 Max fiyatı
Vodafone Smart 4 Max cep telefonu tarifeye ek 24 ay taksit imkanıyla Vodafone’lularla buluşuyor. Cihazın kontratsız satış fiyatı ise 999 TL.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir