Akıllı Telefonlar

Samsung Galaxy S6 cep telefonunun özellikleri ortaya çıkıyor

Samsung Galaxy S6 cep telefonu

Galaxy S serisi telefonlarının tanıtımları öncesinde oldukça ketum olan Samsung yeni Galaxy S6 akıllı telefonu konusunda da tutumunu sürdürüyor ve bunun neticesinde cihazla ilgili çok miktarda bilgi sızmıyor. Ancak BGR internet sitesinde Samsung Galaxy S6 ile ilgili iyeni bilgiler yayınlandı.

Galaxy S6 özellikleri
BGR’nin verdiği bilgilere göre, Samsung Galaxy S6 cep telefonu 5.1 inç büyüklüğünde Quad HD Super AMOLED ekrana, 64 bit sekiz çekirdekli işlemciye, ve 2550 mAh kapasiteli bir pile sahip. 32/ 64/ 128GB dâhili hafıza seçenekleri sunacak olan Galaxy S6 akıllı telefonda 20 megapiksel çözünürlüklü ve optik görüntü sabitleyici desteğine sahip bir arka kamera ile 5 megapiksellik f1.8 diyafram değerinde bir ön kamera ve kablosuz şarj özelliği bulunacağı da diğer detaylar arasında yer alıyor.

Söylentilere göre Galaxy S6 akıllı telefonun TouchWiz kullanıcı arayüzü eşliğinde Android 5.0 işletim sistemi, Gorilla Glass 4 ekran koruması, loş ışık modu, 4G LTE Cat 6 bağlantı desteği, sadece 10 dakikalık dolum ile dört saate varan kullanım süresi sağlayan hızlı şarj fonksiyonu ile Samsung Pay desteğinde NFC Yakın Saha İletişim Teknolojisi, 3GB RAM belleği ve microSD hafıza kartı yuvası da bulunuyor.

Galaxy S6 için Samsung kamera sensörü
Bilindiği gibi Sony hem Apple’ın iPhone serisi cep telefonları ve hem de Samsung’un Galaxy S serisi akıllı telefonlarına görüntü sensörü tedarik ediyordu. Ancak Galaxy S6 akıllı telefonda Samsung ile Sony’nin yollarının ayrılacağı ve S6 telefonun 20 megapiksel çözünürlüklü kamerasında Sony’nin ürettiği bir model değil Samsung’un kendi üretimi bir sensör tercih edileceği söyleniyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir