Giyilebilir Teknoloji

Quadro giyilebilir teknoloji ürünleri

Akıllı telefon ve tabletlerden sonra tüketicinin ihtiyaçlarını karşılamak için akıllı saatler ve akıllı gözlükler de önemli hale geldi. Hızla büyüyen, akıllı cihaz pazarındaysa Türklerin de sesi duyulmaya başladı. Adını ünlü fizikçi Nikola Tesla’dan alan Tesla Teknoloji’nin Quadro markası, ülkemizde bilgisayardan, giyilebilir teknolojilere kadar çeşitli ürünler üretiyor.

Quadro akıllı saatler

Quadro akıllı saatler
Akıllı saatler, son zamanların en merak edilen teknolojileri arasında yer alıyor. Quadro akıllı saat ürünleri Türk kullanıcılarının isteklerine cevap veren özellikleriyle kısa sürede pazarda bir yere sahip oldu. 2014 yılının Kasım ve Aralık ayında Quadro akıllı saatler 3800 kişinin bileğine ulaştı.

Quadro akıllı gözlüklerQuadro akıllı gözlükler
Akıllı gözlükler giyilebilir teknolojilerdeki en yeni adım. Şimdilik deneysel olarak satışta olan ürünler için tüketicinin beklentileri üst düzeye çıktı bile. Piyasadaki boşluğu doldurmayı hedefleyen Quadro, akıllı gözlük piyasasına da girmeye hazırlanıyor. Üretim aşamasındaki akıllı gözlükler Şubat 2015  itibariyle satışa sunulacak.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 2

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir