Tabletler

Fuhu dev dokunmatik ekranlı Android tabletler

Fuhu dev ekran tabletler

Fuhu’nun CES 2014 Fuarı’nda sergilediği Big Tab serisi Android tabletlerin ekran boyutları 65 inç’e ulaşıyor. Dijital ev eğlence sisteminin merkezinde yer alması planlanan dev dokunmatik ekranlı Fuhu tabletler en son versiyon Android işletim sistemiyle çalışıyor.

Fuhu’nun dev dokunmatik ekranlı bu teknoloji ürünleri her ne kadar televizyon formatında son kullanıcıya sunulacak olsalar da özel tasarımları ve Android işletim sistemleri ve getirdikleri farklı yaklaşım ile kendine özgü bir kullanıcı deneyimi sunuyor.

dev ekran Android tabletler

Fuhu Nabi dev Android tabletlerin ekran boyutları 32 inç, 43 inç, 55 inç ve 65 inç  seçenekleri sunuyor. Fuhu Nabi dev tablet serisinin 32 ve 43 inç versiyonları Full HD çözünürlüğü desteklerken 55 inç ve 65 inç dev dokunmatik ekranlı Fuhu tabletler Ultra HD çözünürlükleri ile dikkat çekiyor.

Fuhu Nabi dev tabletlerde Wi-Fi ve Bluetooth kablosuz bağlantı ile NFC Yakın Saha İletişim teknolojisi ve HDMI girişleri standart olarak geliyor. Dev ekran Fuhu Nabi tabletlerin 2015’in ikinci yarısından itibaren en ucuzu 699 USD ve en pahalısı da 3.999 USD fiyatla kullanıcıların beğenisine sunulmaları bekleniyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 22

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir