Akıllı Telefonlar

Gionee Marathon M3 en uzun pil ömrüne sahip telefon

Yakın zamanda tanıtılan Motorola Droid Turbo 3,900 mAh bataryası ile bugüne kadarki en uzun pil ömrüne sahip akıllı telefon iddiası ile öne çıkmıştı. Ancak Gionee’in Marathon M3 akıllı telefonu 5.000 mAh kapasiteli pili ile tüm akıllı telefonları geride bırakmış görünüyor.

Gionee Marathon M3

Gionee Marathon M3 akıllı telefon 5.000 mAh kapasiteli piline rağmen sanılanın aksine 10.4 mm inceliğinde bir gövdeye sahip. Gionee markası bir diğer akıllı telefon modeli olan 5.1 mm inceliğindeki Gionee Elife S5.1 ile de dünyanın en ince akıllı telefonuna imza atmıştı.

Gionee Marathon M3 telefon özellikleri
Hindistan’da 210 USD fiyatla satışa sunulan Gionee Marathon M3 akıllı telefon Android işletim sistemine sahip olmasına rağmen herhangi bir Google hizmeti barındırmıyor. Marathon M3 cep telefonunun dikkat çeken diğer özelliklerinin başında dört çekirdek MediaTek işlemci, 720p LCD ekran, 1GB RAM bellek, 8GB dâhili hafıza, microSD hafıza kartı yuvası, çift SIM kart opsiyonu ve 3G bağlantı desteği geliyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir