Telefon Uygulamaları

iPhone Hava Durumu uygulaması

Hava Durumu uygulaması

Bünyamin Sürmeli Apple için yeni uygulama geliştirdi. iPhone, iPad ve iPod Touch için geliştirilmiş olan “Havayı Koklayan Adam” uygulaması kullanıcılara her an hava tahminlerine ulaşma imkanı sağlıyor.

“Havayı Koklayan Adam” olarak bilinen ve uzun yıllardır CNN Türk kanalında hava durumu sunuculuğu yapan Bünyamin Sürmeli’nin ürettiği uygulama, ister bulunduğunuz konumun isterseniz yurtiçi veya yurt dışındaki herhangi bir konumun hava tahminine ulaşma imkanı sağlıyor.  En düşük/ en yüksek sıcaklık, nem oranı, rüzgar hızı ve yönü gibi tipik hava durumu bilgileri de uygulamada mevcut.  Bunun yanı sıra uygulama sayesinde, sahil ve kayak merkezlerine ait bilgilere de ulaşılabiliyor. Ayrıca kullanıcılar uygulama üzerinden Bünyamin Sürmeli’nin hava durumu videolarını izleyebiliyor ve Facebook, Twitter üzerinden yorum yapabiliyor.

Bünyamin Sürmeli’nin eğlenceli hava durumu sunumlarını konu alan uygulama şimdilik sadece Apple ürünlerinde kullanılabiliyor ve Apple Store’dan ücretsiz olarak indirilebiliyor. Uygulamanın Android sürümü için de çalışmalara başlanıldığı belirtiliyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 20

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir