Akıllı Telefonlar

Samsung Galaxy Core Max

Samsung Galaxy Core Max

Koreli akıllı telefon markası Samsung, Android işletim sistemli Galaxy Core serisinin yeni üyesini duyurdu. Orta segmentte bir akıllı telefon olan Galaxy Core Max 4.8 inç büyüklüğünde qHD 960 x 540 piksel çözünürlüklü Super AMOLED ekrana, 1 GB RAM belleğe, Android 4.4 işletim sistemine ve 1.2 GHz dört çekirdek işlemciye sahip.

Samsung Galaxy Core Max Android telefon özellikleri
microSD hafıza kartı yuvasına sahip Samsung Galaxy Core Max akıllı telefonun dikkat çeken diğer özellikleri arasında çift SIM kart yuvası, 4G LTE bağlantı desteği ve 2.200 mAh kapasiteli pil yer alıyor.

8 megapiksel kameralı Galaxy Core Max
Samsung Galaxy Core Max cep telefonunun 8 megapiksellik arka kamerası LED flaş ile destekleniyor. Telefonun ön yüzünde ise 5 megapiksel çözünürlüklü bir kameraya yer verilmiş. Wi-Fi ve Bluetooth kablosuz bağlantı ise ise fotoğraf, video ve diğer dijital içeriğin kolayca paylaşılmasını sağlıyor.

Öncelikle Çin’de satışa sunulan Samsung Galaxy Core Max akıllı cep telefonunun diğer ülkelerde de satışa sunulup sunulmayacağının önümüzdeki tarihlerde kesinlik kazanması bekleniyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir