Akıllı Telefonlar

Nokia Lumia 930

Nokia Lumia 930

Nokia, Lumia ailesinin yeni amiral gemisi Lumia 930 cep telefonunu tanıttı. Nokia Lumia 930, muhteşem video ve görüntüleme deneyimi ve Microsoft ile Lumia’nın en iyi yönlerini buluşturan, amiral gemisi bir akıllı telefon.

Nokia Lumia 930 akıllı telefon
Windows Phone 8.1’i en iyi ifade eden amiral gemisi iddiası ile gelen yeni Nokia Lumia 930 akıllı cep telefonu şu özellikleri taşıyor:

Lumia 930• 20 megapiksel PureView dijital kamera
• ZEISS lensler
• Geliştirilmiş Rich Recording teknolojisi
• Living Images ile birlikte kusursuz bir video ve görüntüleme deneyimi
• Şık metal ve polikarbonat ile çarpıcı tasarım
• 5 inç bir ClearBlack ekran
• Güçlü bir 2.2GHz Snapdragon dört-çekirdek işlemci

Nokia Lumia 930, 2014’ün 3. çeyreğinde Türkiye’de satışa sunulacak.

Windows Phone 8.1 işletim sistemi
Windows Phone 8.1 bu yazdan itibaren Lumia Windows Phone 8 kullanıcılarına, muhteşem Lumia deneyimleriyle birlikte, Lumia Cyan adlı kablosuz ağlar üzerinden güncelleme aracılığıyla sunulacak. Windows Phone 8.1 canlı kutucuklar aracılığıyla bir bakışta daha fazla detay yakalamaya imkan tanıyor, Action Center ile kolay bir dokunuşla önemli bildirimlere geçilebiliyor, Word Flow ile bağlanma ve yazma için daha hızlı yollar sunuyor ve Cortana (ilk olarak ABD’de kullanıma sunulacak) adlı özel ve proaktif bir sanal asistanla tanıştırıyor. Bunlara ek olarak, Windows Phone 8.1 girişim paketi, mevcut Lumia Windows Phone 8 cihazlarının daha iyi iş telefonları haline dönüşmesini sağlıyor.
2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir