Akıllı Telefonlar

Acer Liquid Z5 Android cep telefonu

Acer Liquid Z5

Liquid Z serisinin başarısının ardından, Acer özellikle mobil internette gezinme, her an fotoğraf ve video çekme imkanı ve mobil eğlence arayan, ilk kez bir akıllı telefona sahip olacak kullanıcılar ve bütçesi sınırlı kullanıcılar için tasarlanmış kompakt bir 5 inç akıllı telefon olan Liquid Z5’i tanıttı.

Liquid Z5 16:9 en-boy oranında bir 5 inç ekrana sahip. Telefonun DTS Sound teknolojisini kullanan ön hoparlör daha zengin bir deneyim sağlıyor. Android 4.2.2 tarafından desteklenen zarif ve parlak bir tasarıma sahip olan Liquid Z5, kullanıcılara yalnızca 145.5 x 73.5 x 8.8 mm boyutları ve yalnızca 147 gram ağırlığıyla birçok özelliği bir arada sunuyor. Cihaz çift çekirdekli bir 1.3 GHz işlemci, 4 GB dahili kullanıcı depolama alanı, Wi-Fi, entegre GPS ve 5 mega piksel bir kamera barındırıyor.

Acer Liquid Z5 Fransa, Benelüks, Almanya, İspanya, Portekiz, Ukrayna ve İngiltere’de ocak ayının ortasından itibaren tavsiye edilen 169 Euro satış fiyatıyla temin edilebilecek. Acer Liquid Z5 iki renkte temin edilebilecek: Essential White ve Gentle Grey.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir