Telefon Uygulamaları

Kaza Tespit Tutanağı uygulaması

Kaza Tespit Tutanağı

Anadolu Sigorta’nın Avea ile ortaklaşa yürüttüğü çalışma sonucunda, akıllı cep telefonuna taşınan kaza tespit tutanağı uygulaması sayesinde sürücüler; önceden girilmiş bilgileri kullanıp, kaza mahallinde bulunan araçlarının fotoğraflarını çektikten sonra, araçlarını daha güvenli bir yere park edip, hızlı ve kolay şekilde tutanak formunu doldurabiliyorlar.

Kaza Tespit Tutanağı Uygulaması Nasıl Çalışıyor?

Kullanıcılar uygulamayı Apple Store’dan ücretsiz indirdikten sonra; formda isim adres, telefon numarası gibi alanları önceden doldurabiliyorlar. Bu ihtiyaç anında zaman kazandırması açısından tavsiye ediliyor. Kaza anında, GPS yardımı ile kaza yeri otomatik olarak forma yansıtılıyor.

Kullanıcılar kazanın nasıl olduğu gibi kısımları ise önceden hazır olan başlıkları işaretleyerek girebiliyorlar. Tutanakta yer alan ve çizim yapılmasını gerektiren kısımlar ise fotoğraf çekimi ile kimseye ihtiyaç duymadan zahmetsizce çözülüyor.

Uygulama 3G/WiFi Internet bağlantısı, GPS ve kamera özellikleri bulunan, Android ve iPhone akıllı cep telefonlarda kullanılabiliyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 20

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir