Akıllı Telefonlar

Farklı tasarımıyla BlackBerry Passport tanıtıldı

Uzun zamandır hakkında söylentiler dolaşan ve görüntülerle bilgilerin sızdırıldığı yeni BlackBerry Passport akıllı telefon Toronto, Londra ve Dubai’de eşzamanlı olarak düzenlenen etkinliklerle resmen tanıtıldı.

BlackBerry Passport
Kareye yakın köşeli tasarımı ile uzun zamandır ilgi çeken BlackBerry Passport akıllı telefon 4.5 inç büyüklüğünde, 1440 x 1440 piksel çözünürlüklü ve inç başına 453 piksel piksel yoğunluğunda dokunmatik ekrana sahip.

BlackBerry Passport özellikleri
2.2 GHz gücünde dört çekirdek Qualcomm işlemci eşliğinde 3 GB RAM belleğe sahip olan BlackBerry Passport cep telefonunda 32 GB dahili hafızaya yer verilmiş. MicroSD hafıza kartı yuvası bulunan Passport akıllı telefonun 13 megapiksellik arka kamerası her seferinde keskin netlikte fotoğraflar çekilmesi için optik görüntü sabitleme teknolojisi ile destelenmiş.

Passport
BlackBerry Passport cep telefonunun köşeli tasarımını tamamlayan fiziki klavye tuşları dokunmatik ekranın yanı sıra alternatif bir giriş sağlıyor. BlackBerry OS 10.3 işletim sistemi ile çalışan BlackBerry Passport akıllı cep telefonunun pil kapasitesi ise 3,450 mAh.

BlackBerry Passport fiyatı
Yeni BlackBerry Passport cep telefonu fiyatı 599 USD.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir