Telefon Uygulamaları

Cep telefonundan okul servisi takip sistemi

Vodafone, ailelerin çocukları için en çok endişelendiği konulardan biri olan okul servis araçlarına yönelik 4.5G uyumlu Servis Takip Sistemi’ni hayata geçirdi. Vodafone’un, 4.5G teknolojisinin avantajlarından yararlanarak hayata geçirdiği 4.5G uyumlu Vodafone Servis Takip Sistemi ile çocukları okul servislerini kullanan aileler artık endişelenmiyor.

okul servisi takip sistemi

Türkiye’de ilk kez Gaziantep Kolej Vakfı okullarında uygulamaya konan pilot proje kapsamında veliler, cepten canlı yayın ile servis görevlilerinin çocuklara olan davranışlarından, servislerin hangi konumda olduklarına, emniyet kemerinin takılıp takılmadığından aracın hızına kadar tüm detayları takip edebilecek.

Servis takip sistemi

Veliler, mobil cihazlarından 4.5G hızıyla eriştikleri yüksek kalitedeki canlı yayın sayesinde nerede olursa olsunlar, servis görevlilerinin davranışlarını ve çocuklarının güvenli bir şekilde okula ve eve ulaşıp ulaşmadıklarını takip edebiliyor. Bununla sınırlı kalmayan sistem, ailelerin çocukların emniyet kemeri takıp takmadıkları, servislerin konumu gibi diğer detaylara da hakim olmasını sağlıyor. Servis araçlarının bulundukları noktayı da rahatlıkla takip edebilen sistem, aracın öğrenciyi alacağı veya bırakacağı konuma yaklaşmadan önce velilerin cep telefonlarına uyarı niteliğinde bir mesaj iletiyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 20

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir