Tasarım Ürünler

3 boyutlu kalem 3Doodler yenilendi

Bundan iki sene kadar önce havada çizim yapma imkanı sunan 3Doodler kalemi tanıtan bir haber yayınlamıştık. Yeni 3Doodler Create 3 boyutlu kalem yenilenen ve geliştirilen özellikleriyle 3 boyutlu nesneleri oluşturmaya olanak tanıyor.

3Doodler Create

3Doodler Create 3 boyutlu kalem
Erimiş plastik malzeme kullanan 3Doodler Create kalem ile çizim yaparken kalemin ucundan plastik hava ile temas eder etmez sertleşerek şekil alıyor. Kullanıcılar böylece havada diledikleri şekli kolaylıkla 3 boyutlu biçimde oluşturabiliyorlar.

3Doodler Create 3 boyutlu kalem daha önceki modeline kıyasla daha ince ve hafif hale getirilmiş. Yeni tasarımda daha akıcı ve dayanıklı bir kullanım deneyimi sağlanıyor. Kalemin arka yüzünde yer verilen ortam ışığı çubuğu cihazın açık olup olmadığını gösterirken yan yüzündeki şeffaf bir panel de kalemin iç mekanizmasının çalışmasını izlemenize imkan veriyor.

3Doodler Create 3 boyutlu çizim kalemi

3Doodler 3 boyutlu kalem satış fiyatı
3 boyutlu çizim kalemi 3Doodler Create’in satış fiyatı 99 USD. Kullanıcılar bu fiyat karşılığında 3 boyutlu bir kalem, güç adaptörü, farklı renklerde bir renkli plastik malzeme seti ile temizleme ve ısı ayarlama araçlarına sahip oluyorlar. Daha önceki modele sahip olan kullanıcılara da yüzde 50 indirim yapılıyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 22

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir