Akıllı Telefonlar

LG G Flex 2 CES 2015 Fuarı’nda tanıtılıyor

CES 2015 Fuarı’na bir ay kadar zamanın kaldığı bugünlerde yeni modellerin haberleri ve söylentileri artmaya başladı. Fuar yaklaşırken hakkında söylentiler dolaşmaya başlayan bu modellerden biri de P-OLED ekranlı LG G Flex 2 akıllı cep telefonu.

LG G FlexLG G Glex

LG’nin kavisli ekrana sahip G Flex cep telefonunun yeni versiyonunu 2014 yılı sona ermeden tanıtacağı düşünülüyordu ancak görünen o ki yeni cihaz yeni yılda tanıtılacak. Kavisli ekranlı LG G Flex 2 akıllı telefonun 2015’in ocak ayının ilk haftasındaki tanıtımı ile ilgili tüm ayarlamaların tamamlandığı söyleniyor.

LG G Flex 2 kavisli telefon özellikleri
Söylentilerdeki detaylara bakılırsa, serinin bir önceki modeli ile yeni LG G Flex 2 akıllı telefon arasında büyük farklar olmayacak. Kavisli yapıya ve yuvarlak hatlara sahip P-OLED ekranın kullanılacağı LG G Flex 2 akıllı cep telefonunun ekran boyutlarının daha düşük ancak piksel çözünürlüğünün daha yüksek olacağı ifade ediliyor.

LG G Flex 2 satış fiyatı
İşletim sistemi olarak Android 5.0 Lollipop‘un kullanılacağı LG G Flex 2’nin satış fiyatı hakkında ise henüz herhangi bir ipucu bulunmuyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir