Telefon Uygulamaları

Akıllı telefonlar için uyku takip uygulaması

Runtastic’in akıllı telefonlar için geliştirdiği Sleep Better uyku takip uygulaması kişileri motive etmek ve genel sağlık seviyesini iyileştirmek için sağlık ve fitness verilerini takip ediyor.

Uyku takip uygulaması

iOS ve Android kullanıcıları için birçok özelliğe sahip olan uyku takip uygulaması Akıllı Alarm & Uyanma Penceresi, Ay Durumu Takibi, Uyku Notları ve komplike Uyku Takibi (Süre, Döngüler ve Verimlilik) gibi çeşitli özelliklere sahip. Kullanıcılar ayrıca kafein ve alkol kullanımı, antrenman alışkanlıkları ve stres seviyesi gibi tipik günlük değişkenleri de takip ederek neyin uyku kalitelerini daha çok etkilediğini görebiliyorlar.

Sleep Better, Apple’ın yeni iOS HealthKit’i ile tam entegrasyon sağlıyor. Sonuçta kullanıcıların daha kolay uykuya dalması, daha verimli uyuması ve hafif uyku döngüleri sırasında uyandırılarak güne kolayca adapte olmaları sağlanıyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 20

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir