Bilgisayarlar

USB görünümlü Lenovo IdeaCentre Stick 300 ile masaüstü bilgisayarınız artık cebinizde

Lenovo’nun sadece 65 gramlık teknolojisi Lenovo IdeaCentre Stick 300 bulunduğunuz ortamdaki tüm monitör ve televizyonları anında masaüstü bilgisayara dönüştürüyor.

Lenovo IdeaCentre Stick 300

Sadece 65 gram hafifliğine ve 12,5 santim uzunluğa sahip olan avuç içi büyüklüğündeki Lenovo IdeaCentre Stick 300 bulunduğunuz her ortamdaki televizyon ve monitörlerle uyumlu çalışarak size sınırsız özgürlük alanı sunuyor. Yani iş bilgisayarınızı cebinizde evinize taşıyabilir, salonunuzdaki televizyonunuza bağlayıp yarım kalan işlerinizi tamamlayabilir, internete girip dev ekranda sörf yapmanın tadını çıkarabilirsiniz.

Lenovo IdeaCentre Stick 300

Windows 8.1 ve Windows 10 uyumlu olan cihaz, dâhili Wireless ve Bluetooth bağlantısına sahip. 32 GB eMMC depolama özelliği olan Stick 300, opsiyonel olarak yükseltilebilir micro SD depolama imkanı da sunuyor. Hem öğrenciler hem de çalışanlar için daha hafif ve çok daha mobil bir çözüm sunan Lenovo IdeaCentre Stick 300, hediyesi multimedya el klavyesi ile birlikte 599 TL satış fiyatına sahip.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 7

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir