Aksesuvarlar

Grohe ve Philips Sound sugeçirmez kablosuz hoparlör ile duşta müzik keyfi

Philips Sound sugeçirmez kablosuz hoparlörGrohe ve Philips Sound yüksek kaliteli sarmalayıcı müzik deneyimini duş veya banyonuza taşıyan Aquatunes su geçirmez Bluetooth hoparlörü kullanıcıların beğenisine sundu. Tek yapmanız gereken, hoparlörü akıllı telefon veya tabletiniz ile eşleştirip sevdiğiniz şarkı, radyo istasyonu veya başka bir ses kaynağının tadını çıkartmak.

Kolay montaj özellikli sugeçirmez kablosuz hoparlör
GROHE Design Studio tarafından tasarlanan formu ile, hoparlör rafınızda hiç yer kaplamıyor; tek yapmanız gereken kulpunu doğrudan duş sürgü barına takmak, yerine tutturmak ve açarak müziğin keyfine varmak. Hoparlörün organik, yuvarlak biçimi markanın en popüler el duşlarını andırıyor.

10 metre menzil ile akıllı telefon ve tabletten kumanda
Hoparlör herhangi bir akıllı telefon, tablet veya Bluetooth özellikli cihaz ile eşleştirerek kolaylıkla bağlanabiliyor.10 metreye ulaşan menzili ile, oynatıcı cihazı kolaylıkla güvenli ve kuru tutulabiliyor. CE sertifikalı ve yüzde 100 su geçirmez olan hoparlör sadece su jetlerine kolaylıkla dayanmakla kalmıyor aynı zamanda 1,5 metreye ulaşan bir yükseklikten düşüşe de dayanıyor.

Parmak ucuyla kolay kontrol
Duş altında işleri basit tutan Aquatunes, açıkça işaretlenmiş açma/kapama, ses yükseltme/indirme, önceki/sonraki parça ve Bluetooth ile eşleştirme düğmelerine sahip. İki LED, Bluetooth bağlantısının durumunu, hoparlörün açık olup olmadığını ve pilin durumu gibi ilk bakışta ihtiyaç duyduğunuz tüm bilgiyi gösteriyor.

Kaymaz tutucusu sayesinde, kablosuz hoparlör 20 ila 25 milimetre arasında bir çapa sahip tüm duş sürgü barları üzerinde kullanılabiliyor. Aquatunes’u şarj etmek için tek yapmanız gereken cihazı sürgü barından çıkartıp kullanışlı şarj istasyonuna yerleştirmek. Çok fonksiyonlu yuvanın, aynı zamanda hoparlör için bir tutucu görevi görmesi sayesinde müzik dinlerken pilin şarj edilebilmesi de mümkün oluyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir