Aksesuvarlar

Acer Liquid Leap+ akıllı bileklik çoklu işletim sistemi ile çalışabiliyor

Acer Liquid Leap+ bileklikAcer’ın WMC 2015 Mobil Dünya Kongresi’nde tanıttığı Acer Liquid Leap+ akıllı bileklik çoklu işletim sistemi desteği sayesinde Android, iOS ve Windows ile çalışabiliyor.

Acer’ın ilk çoklu işletim sistemli giyilebilir cihazı olan Acer Liquid Leap+ her zaman iletişimde kalmaya hem ihtiyacı olan hem de bunu isteyen aktif dijital kullanıcılar için ideal bir akıllı giyilebilir cihaz. Kullanıcının adımlarını, koştuğu mesafeyi ve yakılan kalorileri kaydederek spor yaparken iyi bir yardımcı oluyor.

Acer akıllı bileklik

Acer Liquid akıllı bileklik özellikleri
Acer akıllı bilekliğin çekirdek modülü IPX7 sınıfı su geçirmezlik sertifikası sayesinde 7/24 giyilebiliyor. Oynat,  Duraklat, Önceki ve Sonraki Şarkı gibi müzik kontrol fonksiyonları tercih ettiğiniz melodilere kolayca adapte edilebilirken, bildirimleri asla önemli bir e-posta, takvim randevusu veya SMS’in kaçırılmamasını garanti ediyor.

Acer Liquid Leap+ satış fiyatı
Hafif ve şık Acer Liquid Leap+ akıllı bileklik çeşitli renk bantlarıyla birlikte satın alınabiliyor: Kömür Siyahı, Fuşya Pembesi ve Küf Yeşili. Acer Liquid Leap+ Mart ayından itibaren 79 Euro başlangıç fiyatıyla satışa sunuluyor.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 95

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir