Akıllı Telefonlar

Samsung Galaxy Alpha

Samsung Galaxy AlphaSamsung Galaxy akıllı telefon ailesinin en son üyesi Galaxy Alpha özenle tasarlanmış metal çerçeveli kasaya sahip. Mat görünümü ve kompakt yapısıyla, gelişmiş bir tasarıma sahip olan ürün, aynı zamanda serinin amiral gemisi Galaxy serisinin sunduğu deneyimi yaşatmaya da devam ediyor.

Galaxy Alpha
Samsung Galaxy Alpha özellikleri
Samsung Gear FitGear 2 cihazlarıyla da uyumlu olan yeni Samsung Galaxy Alpha akıllı telefon estetik özellikleri ve kullanışlı, kompakt yapısının yanında metal çerçeveli kasası, zarif kavisli köşeleri ve ustaca tasarlanmış hafif yumuşak dokulu arka kapağıyla dikkat çekiyor.

Samsung Galaxy Alpha cep telefonu
Galaxy Alpha akıllı telefon
6.7 mm’lik  inceliğindeki Samsung Galaxy Alpha cep telefonu 4,7 inç büyüklüğünde Super AMOLED ekrana, gelişmiş bir kamera ve gerçek zamanlı HDR fonksiyonuna, Ultra- Güç Tasarruf Moduna, S Health, Özel Mod ve Parmak İzi Tarayıcısına da sahip.

Galaxy Alpha akıllı telefon
Samsung Galaxy Alpha piyasaya çıkış tarihi
Samsung Galaxy Alpha akıllı cep telefonu Eylül ayının başında Kömür Siyahı, Parlak Beyaz, Altın ve Parlak Gümüş renk temaları ile satışa sunulacak.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir