Akıllı Telefonlar

HTC Desire 616 çift SIM kartlı cep telefonu

HTC, birden fazla telefon numarasına sahip kullanıcılar için hayatı kolaylaştırmak amacıyla tasarladığı yeni giriş seviyesi telefonunu duyurdu. HTC Desire 616 akıllı cep telefonu yüksek kaliteli 5 inç ekranı ve çift SIM kartı destekli güçlü işlemcisi sayesinde iş ve özel yaşama ait görüşmeleri, e-postaları, mesajları ve diğer verileri kolayca ve birbirine karışmadan yönetme imkanı sunuyor.

HTC Desire 616 akıllı telefon

HTC Desire 616 akıllı telefon özellikleri
8 çekirdekli 1.7Ghz işlemciye sahip HTC Desire 616 akıllı cep telefonunda Full HD (1080p) video kaydedebilen 8 megapiksel çözünürlüklü bir arka kameranın yanı sıra, 720p video çekebilme özelliğine sahip 2 MP çözünürlüklü bir ön kamera bulunuyor.

HTC Desire 616 cep telefonu
Telefonları ile daha fazlasını yapmak isteyenler için, HTC Desire 616 aynı zamanda bol ödüllü HTC One serisinde de bulunan seçkin  HTC özelliklerine sahip. HTC BlinkFeed, bir bakışta en son haberlere ulaşabilmeyi sağlamak için, flaş haberleri ve sosyal ağ güncellemelerini sürekli, tek bir  görsel akış içinde bir araya getiriyor.

Çift SIM kartlı Cep Telefonu
HTC Desire 616 Ağustos ayı itibarıyla HTC satış noktalarından temin edilebilecek.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir