Akıllı Telefonlar

HTC Desire 310 akıllı telefon

HTC Desire 310 akıllı telefonHTC yeni Desire 310 cep telefonunu duyurdu. Özel deniz mavisi rengi ile güçlü dört çekirdek işlemciye, HTC Blinkfeed ve Video Highlights özelliklerine sahip olan yeni  HTC Desire 310 akıllı telefonun 4.5 inç büyüklüğündeki ekranında görüntülenen bu bildirimler arasında yer alan Twitter ve Facebook sosyal paylaşım siteleri keskin netlikte ve son derece zengin renkli detaylarla izlenebiliyor.

Desire 310 akıllı telefonHTC Desire 310 özellikleri
1.3 GHz gücünde dört çekirdek işlemciye sahip olan HTC Desire 310 akıllı cep telefonunda karşımıza çıkan HTC’ye özgü HTC BlinkFeed ana ekran yapısı şimdi de bu yeni modelde milyonlarda HTC telefonseverinin en son dakika haberlere ve sosyal güncellemelere anında erişebilmelerine olanak tanıyor.

5 megapiksel kameralı Desire 310 akıllı telefon
HTC Desire 310 telefonun 5 megapiksel çözünürlüklü dijital kamerası ile çekilen fotoğraflardan arasından dilediklerinizi seçip istediğiniz sıralamada ve arka plan müziği ile yaratıcı videolar oluşturarak bunları sosyal paylaşım ağlarından aile bireyleri veya dostlarınızla kolaylıkla paylaşabilirsiniz.

HTC Desire 310HTC Desire 310 fiyatı
Yeni HTC Desire 310 akıllı cep telefonu nisan ayı sonlarından itibaren İngiltere’de satışa sunuluyor. HTC Desire 310 fiyatı 169 Euro.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 77

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir