Fotoğraf Makineleri

Sony Alpha 7 Serisi fotoğraf makineleri

Sony Alpha fotoğraf makineleri

Sony, Alpha 7 Serisi ile dünyanın otomatik netlemeye sahip ilk değiştirilebilir lensli 35mm Full-Frame sensörlü aynasız fotoğraf makinelerini sunuyor. Alpha 7’de, Full-Frame (tam kare) 24,3 efektif megapikselli Exmor CMOS sensör bulunurken; dünyanın en küçük, en hafif değiştirilebilir lensli 35mm Full-Frame fotoğraf makinesi unvanlı Alpha 7R optik alçak geçirgen filtresiz 36,4 efektif megapikselli sensörü ile fark yaratıyor.

Sony Alpha 7 fotoğraf makineleri

Sony Alpha 7 ve 7R fotoğraf makinesi de dramatik ölçüde artırılan işlem hızı ve görüntü kalitesi sunan yeni BIONZ X işlemciye sahip. Yeni geliştirilen ultra hızlı akıllı AF, geleneksel kontrast algılamalı otomatik netlemeye kıyasla %35 daha hızlı. Her iki modelde de geniş görüş alanına sahip, geliştirilmiş XGA OLED Tru-Finder ekran bulunuyor. Toza/neme karşı dayanıklı gövdeye sahip Alpha 7 Serisi, kapsamlı özel kontrolleri ile pratik, güvenilir ve sezgisel kullanım olanağı sunuyor. Ses düzeyi kontrolü ve net HDMI çıkışı ile AVCHD Aşamalı Full HD (50p/25p) film kaydı yapabiliyor.

Her iki yeni fotoğraf makinesi de, dokuz ayarlanabilir düğme ve 46 atanabilir fonksiyon ile fotoğrafçılık konusundaki beklentileri en iyi şekilde karşılamak üzere tam olarak kişiselleştirilebilecek şekilde tasarlanmış.

2003 - 2016 yılları arasında LetsGoDigital Türkiye ve LetsGoMobile Türkiye internet sitelerinin Türkiye Genel Editörlüğünü yaptı. Bu süreç içerisinde 12 binin üzerinde haber metni ve 400'e yakın ürün inceleme dosyası çevirisi gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

1 of 23

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir